Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Renata Langmannová (37) boduje. Nejenže patří mezi naši modelingovou špičku, ale ještě má něco v hlavě. Minulý týden v pátek to dokázala u státnic na Policejní akademii. Renata se pyšní titulem Mgr., a to není zdaleka všechno. Zvládla to i s červeným diplomem.

"Byly to pořádný nervy. Hlavně poslední dny před státnicemi. To jsem myslela, že mi praskne hlava. A den před nimi jsem už měla pocit, že nevím vůbec nic. Jen jsem četla a měla pocit, že mi v hlavě nic nezůstává," prozradila Super.cz Langmannová.

"Jsem šťastná, že to mám za sebou a navíc s takovým úspěchem," dodala Langmannová, která hned po státnicích odletěla pracovně do Milána. Jako modelka pracuje především v zahraničí, v Čechách si vybírá jen opravdu finančně zajímavé nabídky.

Zatím se nadále bude věnovat modelingu, na kariéru policistky se zatím nechystá. "Já myslím, že ani v budoucnu mě to nečeká. Spíš se budu specializovat třeba na právní věci," dodala Langmannová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám