Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Tereza Mátlová (48) si vybírala šaty na připravovanou módní show návrhářky Dominiky Sedláčkové a sáhla po pořádně sexy modýlku. Zaujaly ji šaty s pořádně hlubokým dekoltem. "Chtěla bych, aby se mi všichni dívali do obličeje," řekla Super.cz s úsměvem Mátlová.

"Já myslím, že to je docela elegantní dekolt, že to není moc. Je to po dlouhé době větší výstřih, ale šaty se mi velice líbí a říkám si, že snad na to mám ještě věk," upřesňuje Mátlová, která má s Františkem Janečkem (79) dceru Emilku. Dalšímu miminku se nebrání. "Dvě, tři, čtyři, pět. Já jsem z velké rodiny, uvidíme," dodala Mátlová, která sama je z pěti sester.

Mátlová se s výstřihy líbí i svému partnerovi. "Všichni muži mají myslím rádi, když jsou jejich partnerky sexy. Když jsou hezké a většinou i chytré, tak jsou spokojeni," říká. "Já když mám hlubší výstřih, mám pocit, že se na mě každý dívá. Když jsem chodila na vysokou školu, tak se člověk rád ukázal. Teď už se to snažím házet raději na tu chytrost," dodala s úsměvem Mátlová, která na zkoušku šatů dorazila s kamarádkou zpěvačkou Dášou Zázvůrkovou.

Ta na přehlídku zvolila krátké zelené šaty, které vlají. "Trošku se budu muset hlídat, aby se nerozevlály moc. Kalhotky ale mít určitě budu, ty nosím vždycky," dodala se smíchem Zázvůrková, která na fashion show bude zpívat.

Reklama

Další články

Načítám