Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I přes nepřízeň osudu si zpěvačka Alžběta Kolečkářová plní své sny a chce si užít letošní léto naplno. Jeden sen se jí nedávno vyplnil. Dostalo se jí obrovské fanouškovské podpory, když uspořádala sbírku na své nové album. I díky jednomu štědrému podporovateli se jí podařilo tuto sbírku úspěšně dokončit, a tak ji čeká léto strávené především ve studiu s její kapelou.

Kromě splněného snu o natočení druhého studiového alba se Alžběta rozhodla razantně změnit svůj look a nechala si naplést africké copánky. "Spousta fanoušků ví, že tíhnu k alternativnější hudbě, především reggae a ska, a k alternativním hudebním stylům patří také experimentování s účesy. Copánky byly už delší dobu mým snem, ale odhodlala jsem se až nyní. Jedná se o twisty. Je to vlastně neokoukaná alternativa pseudo dredů a rasta copánků," představila svůj nový účes Alžběta, styl tvorby, který má blíž k popu, ale měnit nebude.

Kromě nového účesu doplnila svůj look také novým tetováním, na kterém je vyobrazena liška. "Docela mě toto tetování vystihuje a rozhodně jsem ho už delší dobu plánovala. Už chápu lidi, kteří proces tetování popisují jako rituál. Přemýšlím, že bych v budoucnu doplnila další do mé sbírky, třeba i na intimních partiích," svěřila.

A jak se zpěvačce daří v osobním životě? "Posledních 10 dnů jsem věnovala odpočinku a sama sobě. Děti byly na prázdninách u prarodičů na Slovensku, ale už jsem ráda, že se za mnou vrací. Za nic na světě bych je nevyměnila a bez mých dětí bych byla jen bloudící existencí plnící různé úkoly," uzavřela mladá zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám