Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Ramba (34) prošla radikální změnou image. Před lety začínala před kamerou s dlouhými vlasy až po pas, ty následně začala postupně zkracovat. Poslední roky pak nosila delší účes, který nyní opět zredukovala.

Kvůli roli v připravovaném filmu Zápisník alkoholičky, kde ztvární hlavní představitelku, si nedávno nechala vlasy podholit. Do natáčení snímku, jenž vzniká podle bestselleru Michaely Duffkové, která popsala svůj vlastní příběh o boji se závislostí, se herečka naplno ponořila. A své roli byla ochotná obětovat právě i vlasy.

Ty se rozhodla poté, co jí byla polovina z nich vyholena, ostříhat. „Už nějakej čas mám strašně krátký vlasy,“ svěřila se herečka s tím, že ji v tom manžel nenechal a nechal se také radikálně ostříhat. „Vlasy jsou jenom vlasy, že jo,“ dodala Tereza Ramba, která si nový sestřih, jenž jí sluší stejně jako delší vlasy, užívá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám