Hlavní obsah
Článek

Kateřina Moťovská, vdova po podnikateli Janu Moťovském, jenž se před čtyřmi lety za záhadných okolností ztratil ve francouzské Nice a jehož soud nyní po více jak třech letech prohlásil za mrtvého, nevěří vlastním očím. Na Super.cz se dočetla, že to má být právě ona, kdo si měl objednat údajný mord vlastního chotě.

Moťovská si nedávno mohla vydechnout a s šestiletou dcerkou Kačenkou začít po hrozných událostech žít normální život. Protože její muž byl prohlášen za mrtvého, konečně se totiž bude řešit už jen dědictví a Kateřina bude moci disponovat majetkem.

Jenže místo aby jásala, musí řešit obvinění od doživotně odsouzeného vraha Petra Hrušky, který ve svědectví tvrdí, že existuje videozáznam, který Moťovskou usvědčí z objednání popravy jejího muže.

„Nemám důvod se obhajovat před výroky nějakého vraha. Co to je za lidi, kteří si dokážou vymyslet popravy nahrávané na video a injekce do krku?“ zuří Moťovská.

„Nehodlám se zapojit do této strašné hry a nestačím se jen divit, jak daleko jsou někteří lidé kvůli majetku a osobní nenávisti schopni zajít. Důležitější je pro mne uvést, že všechna trestní oznámení, která na mě Janův bratr Roman Moťovský prostřednictvím svého advokáta JUDr. Václava Marka podal, jsou odložena s tím, že jsem nespáchala žádný trestný čin a zmiňovaná plná moc byla na základě všech zkoumání včetně grafologického posudku posouzena jako právoplatná listina,“ hájí se manželka muže, který provozoval i restauraci Karla Gotta a jeho muzeum.

Moťovská si myslí, že jí Moťovský s advokátem nedají už nikdy pokoj. „Hra na falešné svědky a doživotně odsouzeného vraha, jež měla zmařit další rozhodnutí soudu, právě skončila. Člověk by nikdy neměl oplácet zlo zlem, a proto doufám, že pověstné boží mlýny to udělají za mě,“ dodala Moťovská.

Reklama

Další články

Načítám