Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) měla jako svého osudového muže slavného hudebníka Ladislava Štaidla (†75). Z jejich vztahu se narodil syn Artur (27), nikdy se ale nevzali. Štaidl byl totiž stále ženatý. Jeho manželka Áňa Štaidlová (76) měla na Ivetu názor.

„Iveta byla pudovkin, primitiv. Nabízela jsem Láďovi rozvod, když si s ní začal,“ řekla v pořadu Reného Kekelyho Face to Face Štaidlová. Ale skladatel se prý tehdy rozvádět nechtěl.

„Věděl, že kdybych to udělala, tak ona ho dostane, to by byla jeho smrt, to jsem mu zase nemohla udělat,“ prohlásila s tím, že se Štaidl nechal od Ivety citově vydírat, zpěvačka mu vyhrožovala sebevraždami. A když byl stále ženatý, nemusel si Ivetu brát, takže se rozvádět nechtěl.

Aňa se s ním rozvedla až dva roky po ukončení jeho vztahu s Ivetou Bartošovou. Tedy po pětadvaceti letech manželství. A Iveta ji prý nakonec vlastně zachránila, protože jinak by prý manželovi „sloužila až do konce života“. „Byl to hypochondr a měl své nepříjemné vrtochy,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám