Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chrissy Teigen (38) a John Legend už mají opravdu velkou rodinu. Modelka na sociální síti sdílela fotky se svým synem, kterého přivedla na svět náhradní matka. Chlapeček po ní dostal jméno.

Modelka na svém účtu na Instagramu sdílela srdceryvný projev o své pouti za vysněnými dětmi. Prozradila, že už odmalička si přála mít čtyři děti. Po prvních dvou, které přišly na svět díky asistované reprodukci ovšem během třetího těhotenství musela podstoupit potrat. Ani poté ale neztrácela touhu po dalších dětech, a tak se s manželem rozhodli, že budou hledat náhradní matku, která by jejich miminko odnosila.

Po čase se ale Chrissy odhodlala podstoupit další umělé oplodnění a před pěti měsíci na svět přišla dcerka. Zároveň se ale páru podařilo najít vhodnou náhradní matku, a tak 19. června světlo světa spatřil i chlapeček, kterého pár z vděčnosti pojmenoval po náhradní matce Alexandře, a to Wren Alexander Stephens. K celému příběhu Chrissy přidala i fotografie, na kterých je s náhradní matkou a také snímky narozeného chlapečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám