Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Pergnerová (49) patří k našim nejlepším moderátorkám a vždy se těšila divácké oblibě. Přesto se před nějakým časem zatvrdila, že s moderováním končí a bude se věnovat pouze rodině. Svůj názor nyní přehodnotila a již zanedlouho se znovu objeví na televizních obrazovkách.

Vedle pohádkového honoráře měla Tereza hned několik důvodů, proč na nabídku moderovat dobrodružnou reality show Farma, kterou v létě uvede televize Nova, kývla. „Protože Farma je o 12 lidech, 12 osudech, 12 příbězích a 12 výhrách i prohrách, které se během toho letního času odehrají. Je vždy nádherné být u takových věcí, tohle je unikátní show, kde musíte něco vykonávat, kde nestačí jenom být v naleštěném prostředí," řekla Tereza.

"Tohle je nadstavba něčeho, čemu opravdu věřím,“ dodala Pergnerová, která přijetím zabila dvě mouchy jednou ranou. Kromě toho, že bude dělat to, co ji baví, jí lukrativní job pomůže vyřešit finanční trable, které jí způsobil její expartner Jiří Chlebeček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám