Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tomu 26 let, co zpěvačka Anna K (59) poznala muže svého života. Její srdce získal Tomáš Vartecký, který s ní tvoří dokonalý pár nejen v soukromém životě, ale i v tom pracovním. Je totiž autorem jejího singlu s názvem O Tobě i o mně.

Nyní zpěvačka spojila příjemné s užitečným ještě více. Se svým panem Božským nazpívala zamilovaný duet, kde je na první poslech jasné, jak to mezi nimi stále jiskří. Píseň se jmenuje Údolí včel. „Skladba oslavuje sílu naší lásky, která nám pomáhá překonávat překážky na společné cestě už řadu let. Údolí včel je moje naprosto milovaná věc, je to balzám, je to útočiště, je to láska, jsou to léta vzletů i pádů, je to prostě síla,“ popsala.

Letos má navíc charismatická umělkyně ještě další důvod k radosti, o kterou se podělí s fanoušky během letního koncertování. „Slavím letos 30 let od vydání debutové desky a festival Hrady je moje srdeční záležitost. Tak jsem se rozhodla, že to tam s fanoušky pořádně oslavím,“ doplnila v rozhovoru zpěvačka Anna K.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám