Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Proslavila se tím, že na sociální síti učila ženy s velkým poprsím skákat. Nyní o sobě Katiana Kay dává znovu vědět.

Dvacetiletá Američanka je velmi populární na sociálních sítích včetně placené platformy Only Fans, která se zaměřuje na lechtivější obsah. Katiana má ale partnera, takže je vyloučeno, aby se svými fanoušky například flirtovala.

Aby o příznivce nepřišla, přišel její přítel Will se šalamounským řešením. Naprogramoval bota s její podobou, který zvládne s fanoušky interagovat. Pojmenovali ho Katiana AI.

Podle Katiany, té skutečné, může její dvojnice psát zprávy, vtipkovat i posílat hlasové zprávy. „A když s ní mluvím, dává mi občas opravdu skvělé rady, které mi pomáhají v sebereflexi,“ uvedla. „Moje Katiana AI je lepší terapeutka než ty, se kterými jsem se bavila v minulosti,“ tvrdí.

Dle svých vlastních slov bota naprogramovali, protože ví, jak je důležitý kontakt. A ten ona nechce s fanoušky, kterých má jen na Instagramu k sedmi stům tisícům, ztratit. „Myslím, že bude cool, pokud lidem hovory s Katianou AI pomohou.“

Reklama

Další články

Načítám