Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá tenisová šampionka Andrea Sestini Hlaváčková (37) je maminkou téměř čtyřleté dcery a se svým manželem Fabriziem by si přáli mít v budoucnu ještě další děti. Sympatická blondýnka se po delší době objevila na veřejnosti a prozradila, že má další důvod k radosti. Nedávno totiž překonala svůj velký strach a s manželem si vyjeli na kolo. Na tento sport Andrea zanevřela před pěti lety, kdy měla nehodu.

„Tehdy jsem si rozbila pusu a zuby, a od té doby se na kole docela bojím. Ale teďka mám nové terénní kolo a chtěli jsme se s manželem podívat na okolí Hostivařské přehrady, kde nově bydlíme. Spíše mě ale baví cyklistiku sledovat než provozovat,“ prozradila.

Andrea se přišla podívat na výstavu cyklistických snímků Pelotonie, která se koná v Bořislavka Centru v Praze. Tyto fotografie plné fyzického vypětí, emocí závodníků i fanoušků během jedinečných momentů předních českých i světových cyklistických závodů, jsou i k zakoupení. Výtěžek z prodaných fotografií půjde na dobročinné účely.

„Je to krásný, když to někdo umí zachytit foťákem. Fotografku Markétu Navrátilovou dokonce velmi dlouho znám. Také hrála tenis, takže spolu máme spoustu zážitků a ty její fotky ve mně zanechávají hluboký dojem,“ uzavírá Sestini Hlaváčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám