Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už přes půl roku je Jiří Mádl (37) šťastným tátou. Herec a režisér je rád tajnůstkář a podařilo se mu první tři měsíce po narození syna jeho existenci před veřejností tajit. Jak ale Super.cz potvrdil, v těchto měsících zažívá nejkrásnější chvíle svého života. Splnily se mu totiž dva sny najednou.

Cítím se výborně. Přišly do sebe dva moje nejkrásnější projekty. Syn František a film Vlny. Ten film teď trochu určuje to tempo a časový harmonogram, ale jsem se synem dost, užívám si to moc,“ svěřil se nám Jiří, se kterým jsme si povídali přímo na natáčení zmíněného filmu, který nás zavede do Československého rozhlasu v období pražského jara.

„Od prvního nápadu na tento film uplynulo nějakých 9 let. Mě nejdříve zaujala jedna situace, která se stala v rámci redakce tehdejšího rozhlasu a ta mě tak chytla, že jsem se začal informovat dál. Na těch historických událostech se krásně ukazují ty lidské příběhy,“ nastínil zlehka svůj film, který diváci v kinech uvidí na podzim příštího roku.

A když se vrátíme k jeho synovi, jak to má Jirka s nočním vstáváním? Vstává k němu jako tatínek i během noci? „Když s ním jsem, tak nemám problém k němu vstávat i v noci, ale prostě já se musím vyspat. Teď ty vlny mají přednost. Moje mamka vždycky o mně říkala, že když Jirka bude vyspalý, tak všichni budeme šťastní a platí to dodnes. Jinak jsem protivný, smál se herec a režisér.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám