Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) vždy patří k největším ozdobám karlovarského filmového festivalu. A to zejména volbou outfitů, které jsou nepřehlédnutelné. Minulý rok se filmového festivalu nezúčastnila, avšak předloni za sebou zanechala skutečně výraznou stopu.

A to v modelu od slovenského návrháře Borise Hanečky, ve kterém zastínila i samotný červený koberec. Ač se róba setkala s mnoha posměšky a nevhodnými komentáři, sama Jitka Čvančarová přiznala, že se v modrých šatech cítila báječně.

„Připadám si v nich jako v nebi, samo nebe mi návrháře seslalo,“ pochvalovala si Jitka Čvančarová pro Super.cz. O několik měsíců později tuhle ikonickou róbu dokonce vynesla i na Českého lva.

Šarmantní herečka zazářila na karlovarském festivalu také v minulých letech. A to například ve fialové róbě s hlubokým výstřihem od Natali Ruden.

„Úplně jsem to takhle původně nečekala, ale nějak to tak u návrhářky vzešlo ze situace, že vybrala právě tyhle šaty. Asi si řekla, že je ze mne potřeba ukázat co nejvíc. A tak jsem šla i bez šperků, aby to vyniklo. A pak mám jako ozdobu svého muže," říkala Super.cz herečka.

Další výrazný model zvolila i v roce 2016, kdy zaujala v rafinovaném černo-zlatém modelu se španělskou krajkou. I když festival probíhá v letním období, tak se herečka nebojí obléct kožíšek, který zvolila v roce 2015 k bílé róbě od značky Emilio Pucci.

V galerii se podívejte na další modely, které krásná Jitka Čvančarová na filmový festival v Karlových Varech zvolila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám