Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nepříjemnost se stala jedné z interpretek na festivalu v britském Glastonbury. Zpěvačka Becky Hill začala své vystoupení tak energicky, až se jí stala „podprsenková“ nehoda.

Na stage Becky vyšla v minisukni, bikinovém topu a saku se stejným motivem smajlíků. Sako poté sundala. Začala skvělou show, kterou ale musela v jednu chvíli zastavit a přivolat k sobě asistentku. „Zdá se, že mám nehodu, tak trochu pikantní. Můžu to sundat? Pardon, Glastonbury... Nebyla by to Becky Hill, kdyby v tom nebyl nějaký malér,“ řekla zpěvačka omluvně.

Asistentce poté řekla, aby jí top roztrhla, otočila se k davu a oznámila: „Pardon! Prsa jsou tu!“ Následně se ozvalo pískání. „Nepískejte, že jsou tu i má prsa. No tak, je rok 2023! Všechny vás nechám zatknout!“ smála se zpěvačka.

Její nehodu dál nikdo neřešil, na sociálních sítích se objevily převážně pochvalné komentáře. Podle diváků zpěvačka předvedla skvělou a energickou podívanou. „Becky Hill je jednou z mála umělkyň na Glastonbury, kteří znějí naživo stejně dobře jako na nahrávkách,“ tweetoval jeden z přítomných.

Becky Hill a jedna z písní na festivalu v Glastonbury. Fanoušci milují její hlas

Reklama

Další články

Načítám