Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Richard Chlad si letos vezme za manželku svoji přítelkyni Annu Marii Kánskou. Super.cz prozradili, jak vypadají přípravy. Vše organizuje Richard, krásná Anna má jen za úkol dokráčet k oltáři. Tam už na ni bude čekat její otec, který pár oddá.

"Šaty mám vybrané, šijí se. To jsou veškeré přípravy, které by mohly probíhat. Ríša mi oznámil datum svatby, kde to bude, a vše organizuje on. Klobouk dolů," prozradila nám krásná Anna.

"Já už mám vše objednané a zaplacené," doplnil podnikatel s tím, že tradice, že veselku platí rodiče nevěsty, u nich nebude. "Tuhle otázku u Kánských nesmíš otevírat. Když jsem se zeptal, jaký bude věno, tak jsem se se zlou potázal. Ale já mám Annu, já jsem spokojenej," směje se.

"Já jsem to hlavní věno," doplnila Kánská, která je šťastná, že je oddá její tatínek. "Můj tatínek je starosta, ten nám slíbil, že nás oddá. Takhle to máme vymyšlený, pěkný fotky a obřad jen pro nás bude pak v zahraničí," dodala.

Reklama

Další články

Načítám