Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přijeli spolu jedním autem, ubytovali se ve společném pokoji a pak spolu nafotili snímky do kalendáře soutěže Anděl mezi zdravotníky. Zpěvačka Šárka Vaňková (36) a zpěvák, herec a klavírista Petr Vondráček (48) se ostatně už dlouho znají, tak by mohli být jen kolegové a kamarádi.

Ale tak to není. "Pár měsíců už jsme pár," potvrdili svorně Super.cz. Více podrobností prozradili ve video rozhovoru, který vám brzy přineseme. Každopádně jim to sluší a na první pohled je z nich cítit zamilovanost. Společně se poprvé objevili už na premiéře muzikálu The Bodyguard, kde nám Šárka prozradila, že je čerstvě single. Dlouho to ale netrvalo.

První den soustředění vybraných zdravotníků, které vyvrcholí slavnostním finále poslední srpnový víkend v Náchodě, se do resortu Studánka sjely i další známé tváře, které akci organizátora Davida Novotného podpořily. Mj. Kateřina Kornová nebo Michaela Dolinová s Ivou Hüttnerovou a Davidem Suchařípou, kteří kromě focení do kalendáře odehráli v místním amfiteátru i divadelní představení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám