Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zjistili jsme, jak hlasovala Dara Rolins (51) a kdo je pro ni Hlasem Česko-Slovenska. V neděli se změnilo hlasování a dnes vypadnou hned čtyři soutěžící. A nerozhodují již jednoznačně koučové. Nyní je společné rozhodnutí jejich i televizních diváků.

Dnes večer budou sečteny hlasy od diváků a rozhodnutí kouče, který vyjádřil svůj názor tajně při nedělním přímém přenosu. Poměr mezi svými dvěma soutěžícími v procentech vložili Dara Rolins, Michal David, Rytmus a Pepa Vojtek napsaný na papírek do obálky za přítomnosti notáře.

Bohužel jeden z papírků díky Super.cz budou znát všichni. Dara Rolins totiž ten svůj neuhlídala a nechala nás nahlédnout. A jaké je její rozhodnutí? Je jejím favoritem Miloš Novotný nebo Zuzana Mikulcová?

Ani jeden! Dara zřejmě horké želízko v ohni nemá. Oběma finalistům nadělila 50 procent. Nyní to tedy bude jen a jen na divácích. Koho pošlou do super finále příští týden, se uvidí už dnes večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám