Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pět let, co si Tereza Kostková (47) a slovenský režisér Jakub Nvota řekli svá ano a z moderátorky a herečky se po rozpadu manželství s režisérem Petrem Kracikem opět stala vdaná paní.

Jakub nyní veřejně popsal, jak svou ženu vnímá. „Kromě toho, že je Tereza exaktní a přesná, tak je důvěřivá. Člověk s ní může komunikovat a vnuknout jí nějaký nápad nebo myšlenku. A ona to probere. Není hádavá,“ řekl v show 7 pádů Honzy Dědka.

Tento kompliment charismatickou brunetku potěšil tak, až celá zrudla. „To slyším poprvé v životě, ale jsem v rozpacích, že takhle na veřejnosti. To je hezký, co říkal. Pojďme dál, jsem z toho červená. Já jsem se ho nikdy neptala, jak mě vnímá. Ale hádavá vím, že nejsem. To vím i z domova,“ reagovala Tereza.

Herečka také vysvětlila, proč ji manžel neobsadil do představení Jak se vám líbí, které režíroval v rámci Letních shakespearovských slavností a jež má v těchto dnech premiéru v Praze. „Já bych nechtěla, já chci mít volné léto. Hraju na Slovensku, ale trošku méně, protože tam jsem alternovaná. Na Slovensku se cítím velmi dobře,“ dodala Tereza Kostková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám