Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová doslova za letu nafotila novou sérii sexy snímků. Fotí se ráda, tentokrát své tělo svěřila fotografovi Zdeňkovi Mayerovi. Záminka? Kamila získala titulní roli v muzikálu Aida, kde si zahraje po boku Lucie Bílé (58). A chtěla by mít minimálně stejně tak krásné snímky jako zlatá Slavice.

Kamila má za sebou úspěšnou premiéru kabaretu Lidoskop, natočila nový videoklip k vlastní písni Něco jsi slíbil, který představí fanouškům už za pár dní, účinkuje v muzikálech Kat Mydlář a Quasimodo a právě získala titulní roli Aidy v připravovaném muzikálu Hudebního divadla Karlín.

"Na Aidu se neskutečně těším, hlavně na spolupráci celého týmu, na nové lidi, nové zázemí a hlavně na to, že budu moci stát na jevišti vedle Lucie Bílé, která podle mě patří mezi naše top zpěvačky. Bude to pro mě čest," těší se na nové zkušenosti Kamila Nývltová.

Zpěvačka přiznává, že konkurz do muzikálu Aida byl pro ni jedním z nejtěžších. "Musela jsem projít všemi koly včetně tanečních. To pro mě nebylo vůbec jednoduché. V muzikálech, ve kterých jsem dosud účinkovala, zpěváci tančili minimálně, všechno oddřeli profesionální tanečníci, teď jsem musela dokázat, že nejsem úplné poleno a že se také umím hýbat. Přihlásilo se více než 400 lidí, nevěřila jsem, že uspěji, ale stalo se a mám z toho opravdu obrovskou radost," svěřila se Kamila.

"Nebude to jednoduchá role, má velice těžké party, budu zpívat vždy naživo s živým orchestrem, to pro mě bude v muzikálu novinka. Orchestr povede Martin Kumžák, na něj se těším, už jsem s ním spolupracovala v soutěži X-factor. Muzikál Aida pro mě je srdeční záležitost, nejedná se úplně o klasický muzikál, ale nese se jím nádherná černošská muzika, která je mému srdci hodně blízká," uzavírá Kamila Nývltová, která si na léto už raději ani neplánuje dovolenou.

Většinu léta totiž stráví zavřená ve zkušebně v karlínském divadle, kde bude potit krev. Nelituje, těší se. "Jsem fakt moc šťastná, protože konkurence byla opravdu veliká a čekání na výsledky bylo snad nejdelší na světě! Ale dopadlo to a já se moc těším, až od října budu stát na prknech Hudebního divadla Karlín a zahraju si Aidu," jásá Nývltová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám