Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novou Miss Slovensko se o víkendu stala Daniela Vojtasová, která se zúčastnila zbrusu nového konceptu soutěže krásy. Ta nyní neklade důraz jen na půvaby, ale i na osobnosti dívek. Když vítězka dostávala vítěznou korunku, ředitel soutěže Michael Kováčik zdůraznil, že to není žádná královna krásy.

„Tentokrát to není ta nejkrásnější,“ dodal s tím, že se jedná o osobnosti a podle poroty si ze všech finalistek zasloužila vyhrát nejvíc.

V novém konceptu Miss se změnila i populární promenáda v plavkách. Organizátoři dívky neukázali jen v úsporných bikinách, ale zahalili je více, než je u soutěží krásy zvykem, jak se můžete přesvědčit v naší galerii.

A která další kráska na Miss Slovensko uspěla? I. Vicemiss se stala Petra Siváková, II. Vicemiss pak Sonja Kopčanová. Speciálně pak byla ještě zvolena dívka, která pojede reprezentovat Slovensko na světovou soutěž Miss Universe, tou se stala Kinga Puhová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám