Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Martin Stropnický (67) se poprvé po kolapsu objevil na veřejnosti. S dcerou Kordulkou vyrazil na dětské odpoledne a vypadal opravdu dobře. Ale byl trochu zmatený. Místo, aby dorazil na dětský den do autosalonu, kde za to měl dostat zaplaceno, nejprve strávil dvě hodiny na úplně jiném místě.

Celé dopoledne se čekalo na zlatý hřeb VIP pozvaných VIP osobností. "Pan Stropnický tady určitě musí být, vzal telefon a říkal, že skládá puzzle u evropského stánku," opakovala zoufalá manažerka. Až když se jí Stropnického podařilo po několika dalších marných pokusech dovolat, zjistilo se, že Martin s Kordulkou jsou místo u Klokočky na Bambiriádě.

"Já si dvě hodiny skládal a maloval s cizími dětmi, pak jsem šel do VIP stanu pro dietu a v tu chvíli jsem se dozvěděl, že jsem vlastně na špatném místě," omlouval se Stropnický, když se konečně na akci, kde měl rozkrojit slavnostní dort, s dcerou objevil. A jen pár momentů poté se opět vyděsil, když se vedle nich objevil muž oblečený za klokana. "Doufám, že to zase není Jiří Pomeje," smál se herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám