Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Titul Miss Slovensko si v Bratislavě odnesla kráska Daniela Vojtasová. Vítězka zaujala porotu nejen svými půvaby, ale i osobností, která letos ve vyhlašování nové Miss hrála na Slovensku hlavní roli.

„Tentokrát to není ta nejkrásnější, není to žádná královna krásy, Miss Slovensko se stává finalistka s číslem 12 Daniela Vojtasová,“ řekl ředitel Michael Kováčik během vyhlašování vítězky s tím, že porota vybrala dívku, která si to podle nich zasloužila nejvíc.

I. Vicemiss se stala Petra Siváková, II. Vicemiss pak Sonja Kopčanová. Speciálně pak byla ještě zvolena dívka, které pojede reprezentovat Slovensko na světovou soutěž Miss Universe, tou se stala Kinga Puhová.

Jak už jsme zmínili, soutěž Miss Slovensko letos přišla s novou ideou a krédem, které zní: Nehledáme ideál krásy, ale osobnost. A přestože byla finálová dvanáctka plná nádherných mladých žen, na první pohled se dost věcí změnilo.

„Tento ročník je pro nás skutečně důležitý a bude zároveň velmi těžký. Jsme připraveni obhájit naše ideje a zaměření soutěže na hledání osobnosti,“ řekl k novému pojetí soutěže její ředitel Michael Kováčik. A jak si předsevzal, tak se i stalo. Porota se zaměřila nejen na zajímavý vzhled finalistek, ale i jejich aktivity a celkové vyzařování jejich osobnosti.

Líbí se vám Miss Slovensko Daniela Vojtasová?
Ano, je moc krásná
34,1 %
Ne, nezaujala mě
65,9 %
Celkem hlasovalo 35611 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám