Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka historicky první SuperStar Aneta Langerová (37) se mění před očima. Ještě před rokem by snad dokázala díky své extrémní štíhlosti projít zdí. Teď je všechno jinak. Aneta přibrala pěkných pár kilo a je z ní pěkný cvalík.

Z Anety padaly kalhoty, teď je ráda, že dopne sukni. Na křtu jejího nového cédéčka ještě navíc zvolila naprosto děsivý outfit, který její kila navíc ještě zdůraznil. Buď by měla Aneta věnovat peníze do diety nebo do stylisty.

Langerová, vypadala vždycky spíš jako hubený kluk. Když soutěžila ve StarDance, přičichla k šatům a podpatkům a ženskost se jí začala zamlouvat. Sama si začala vybírat sexy modely, kecky vyměnila za lodičky, pánské kalhoty za sexy krátké sukénky a nechala si prosvětlit a dorůst vlasy.

V každém případě Anetu milují fanoušci ne kvůli dokonalým křivkám, ale skvělé hudbě. Novou desku jí pokřtila Marta Kubišová a Aneta na křtu zářila štěstím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám