Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žádost o ruku po přehlídce svatebních šatů nečekal nikdo, už vůbec ne budoucí nevěsta, která jeden z modelů předváděla. O to, aby se stala jeho třetí ženou, požádal modelku Aishu, původem z Kazachstánu, její přítel, který Czech Fashion Week v Teplicích v sobotu pořádal.

"Věděli to jen čtyři lidé z organizačního týmu," řekl Super.cz Jiří Morštadt, který se domnívá, že Aisha bude konečně ta pravá. Pár tvoří dva roky. "Seznámili jsme se díky modelingové agentuře," prozradila temperamentní Aisha, která v Česku žije pět let.

Během nečekané žádosti o ruku jí sice vyhrkly slzy do očí a byla dojatá, ale už pár chvil poté se opět projevil její temperament.

"Prstýnek je hezký, ale asi ho vyměním za jiný," šokovala. A rozhodně nešlo jen o velikost, která jí úplně neseděla. Projevila i přání, co se svatby týče. "Byla bych nejradši, kdyby to bylo v Kazachstánu," prozradila během rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám