Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák, herec a nejstarší youtuber v Česku Roman Vojtek (52) v sobotu oznámil radostnou zprávu. Bude čtyřnásobným tatínkem. Jeho manželka Petra (36) čeká miminko. Par se fotkou z ultrazvuku pochlubil na sociální síti a samozřejmě tato krásná novinka nezůstala bez reakcí jeho kolegů z branže.

„Ty si divoch...tož valašská hemživost je holt valašska hemživost!! Gratulujuuu!!!“ napsal mu Aleš Háma (50). „Vás člověk pár měsíců nevidí a hned se nudíte nebo co. Gratuluju moc,“ smála se herečka Veronika Arichteva (37).

Díky napsané gratulaci má navíc zpěvačka Monika Absolonová (47) na talíři velkou výzvu. „Moc gratuluju,“ napsala mu. „Moni, děkujeme moc. A teď Ty,“ neváhal Roman s odpovědí, ke které se zpěvačka coby dvojnásobná maminka zatím nevyjádřila.

Roman Vojtek má z prvního manželství syna Benedikta (8) a dceru Editu (13). S manželkou Petrou pak syna Nathaniela (2,5).

Reklama

Další články

Načítám