Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejkrásnějších českých modelek Natálie Kočendová (24) byla na Czech Fashion Weeku, který v sobotu proběhl v Teplicích, hvězdou přehlídky plavek. Své příznivce ale nepotěší. Chystá se totiž na zmenšení svých silikonových ňader. Čtyřky už jsou prý moc.

"S postavou spokojená nejsem, to jsem nebyla vlastně nikdy. Ale možná budu spokojenější za dva měsíce, protože jdu na zmenšení prsou. Přijde mi, že když jsem zhubla, už jsou na postavu moc velká a nevypadá do dobře. Půjdou malinko dolů, asi o polovinu. Možná pak půjdu víc fashion přehlídek a otevře mi to dveře zase někam jinam, " prozradila Super.cz.

Pozastavili jsme se nad tím, že se pro operaci rozhodla v létě, kdy je horko a není ani moc komfortní se pařit ve zpevňující podprsence. A ani koupání po zákroku nepřipadá v úvahu. "Rozhodla jsem se pro nejlepšího doktora u nás, u kterého se čeká hodně dlouho, takže když mi dal termín na srpen, vzala jsem ho," vysvětlila s tím, že z její plánované operace není moc nadšený její přítel David, nicméně své rozhodnutí kvůli němu nezmění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám