Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) se měla v sobotu vdávat. Aspoň to se neslo celým šoubyznysem. Samotná influencerka nechápe, kde se informace o její veselce vzala, jak ale ukázala svým fanouškům na sociální síti, přípravy jsou v plném proudu. V kočárku spící Rozárka, na hřišti dovádějící dcera Mia, družičky jsou zkrátka v pohotovosti.

„Svatební přípravy opravdu probíhají, viď Rózo, a kde máme Miu? Jo támhle je družička,“ ozvala se Agáta z dětského hřiště. „No a můj budoucí manžel samozřejmě vaří, bože, bože, ten českej šoubyznys,“ povzdechla si Agáta, která už byla jednou vdaná za Jakuba Prachaře.

Veselku s Jaromírem Soukupem (55) ale zatím neplánuje. „Taky se to k nám doneslo. Tak snad abych vyrazila vybírat svatební šaty,“ řekla Super.cz v pátek Agáta, když se k ní fáma o svatbě s Jaromírem donesla. Vdaná paní z ní ale minimálně v sobotu ještě nebude a raději si užije den na dětském hřišti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám