Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Lejla Abbasová (44) má na zádech podivné šipky, které vypadají tak, jako by si nechala odstranit tetování. Jenže opak je pravdou. „Vyřezali mi to do zad podle techniky z Papuy-Nové Guiney,“ svěřila se nám žena, která má pár měsíců po porodu znovu neskutečně žádostivou postavu.

„Je to vyřezané. Tuhle metodu na mně zkoušeli asi před deseti lety. To se dělá tak, že se tetovací pistolí vydlabává kůže do hloubky půl centimetru, pak se to zasypává speciálním popelem z dřevin. Udělá se z toho taková plastická jizva. Tehdy mi šla až do půl hlavy. Už to tam ale není znatelné, na kůži to časem vybledne,“ tvrdí Abbasová. Prý moc lidí kolem sebe nezná, kteří by si podobnou technikou nechali řezat do těla, ale přesto na své „tetování“ nedá dopustit.

„Mám to ráda. Sama jsem si to navrhla, má to pro mě určitý symbolický význam. Ale jaký, to vám neprozradím,“ dodala ebenová kráska, která byla jedním z VIP hostů Bambiriády, prezentace možností, jak mohou děti trávit volný čas, která se od čtvrtka do neděle koná v Praze-Dejvicích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám