Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Michal David (63) a prezident České lékařské komory MUDr. Milan Kubek byli zneužiti v reklamě na léky, které údajně mají zachránit sluch. Podle reklamy Michal přišel o sluch a před koncem kariéry ho zachránil MUDr. Milan Kubek, který mu doporučil zázračné pilulky.

Michal dlouho uvažoval, že hodí pomluvu za hlavu a nebude se tím zatěžovat, ale na facebooku vychází další a další reklamy. Proto se s Milanem Kubkem spojili a rozhodli se jít k soudu!

"Vzhledem k tomu, že tyto nepravdivé inzeráty mají charakter klamavé reklamy a jsou šířeny neznámými osobami po sociálních sítích a na sociálních sítích zejména na Facebooku patrně za účelem zisku, považujeme toto jednání za nepřípustný zásah do svých práv a podáváme v této souvislosti trestní oznámení na neznámého pachatele," uvedli ve společném prohlášení Michal David a Milan Kubek.

"Cílem tohoto našeho společného prohlášení je ochrana pacientů před podvodníky, kteří zneužívají naše jména patrně k tomu, aby z nemocných lidí vymámili peníze za velmi pravděpodobně neúčinné a možná i škodlivé a zdraví nebezpečné preparáty, a tímto nemorálním způsobem se na jejich úkor obohatili," dodali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám