Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vrcholem módních přehlídek, které proběhly na hradě Špilberk v rámci 3. ročníku Fashion Night, byla bezesporu show slovenské návrhářky Jany Pištějové. Ta předvedla zejména večerní opulentní róby vyzdvihující ženskost, které ji proslavily i v zahraničí.

Dekolty odhalené až pupíku, průstřihy, drahé látky, krajky a zdobnost její tvorbu charakterizují. Diváci se měli rozhodně na co dívat. Nutno ovšem říci, že modely jsou opravdu jen pro odvážné ženy, které jsou srozuměny s tím, že k outfitům rozhodně podprsenka nepatří.

Na módním mole se vedle krásek, které známe ze soutěží Miss, objevila také modelka Denisa Zajícová, za svobodna Cziglová, kterou znají televizní diváci ze soutěže MasterChef. A když už jde o odvahu, tak ta její je úplně jiného charakteru.

Čtyřiatřicetiletá kráska bojuje už podruhé s nádorem na mozku, na její léčbu, kterou nehradí pojišťovna, dokonce proběhla i veřejná sbírka. "Věřím v život," řekla Super.cz půvabná brunetka.

Reklama

Další články

Načítám