Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Upozornit na sebe v množství konkurence jiných krásných žen na sebe brněnská podnikatelka a bývalá účastnice reality show Nela Slováková (34) rozhodně umí. Během slavnostního večera prošpikovaného módními přehlídkami plnými odhalených modelů na sebe strhl největší pozornost právě její outfit. Ukázala totiž celý zadek!

"Ukazuju něco, co bych v běžný den neukázala. Určitě bych takhle nešla do města. Ale od toho jsme na Fashion Night, což je událost otevřená velkým módním výstřelkům, tak jako jsem vlastně i já zezadu," vysvětlila Nela, které model navrhla stejně extragantní návrhářka Debbie Brown. "Poslala mi obrázek modelu a napsala mi, že je to přesně pro mě," doplnila.

"Já i když nechci být nejvíc vidět, tak jsem. Někdo mě vnímá negativně, někdo pozitivně, což je mi celkem jedno. Mám prostě výstřednost ráda. A cítím se v tom pohodlně. Když začal trochu foukat vítr, tak mi foukal úplně všude, takže se nepotím," byla spokojená Nela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám