Hlavní obsah
Článek

Když moderátorku Lejlu Abbasovou (44) potkáte, ani na okamžik se nepřestane mile usmívat. A to přesto, že už ji léta trápí obrovské problémy s nedostatkem vápníku. Ty se po porodu dnes pětiměsíčního Davídka ještě vystupňovaly, když začala kojit. „Přestala jsem úplně chodit,“ přiznala Super.cz Abbasová.

Lejla při povídání vymalovávala dřevěnou žirafu pro dobročinnou podzimní akci. „Mně vlastně vždycky říkali žirafa. Odmalička jsem totiž byla o deset centimetrů vyšší než holky v mém okolí. A o prázdninách mezi čtvrtou a pátou třídou jsem se vytáhla ještě o dalších osm centimetrů. Kvůli tomu se mi začaly strašně lámat kosti,“ vzpomíná ebenová sexbomba.

„Od té doby, co jsem se vytáhla, mám se zlomeninami pořád samé problémy. Ale i s kyčlemi. Když jsem začala kojit, měla jsem tak velký úbytek vápníku, že jsem regulérně přestala chodit. Nemohla jsem vyjít schody, brala jsem je pomaloučku jeden po druhém,“ říká přítelkyně hudebníka a expolitika Michaela Kocába.

A protože hrozilo, že by mohla přijít o mléko a bolesti při pohybu by se zhoršovaly, musela k lékařům. „Dali mi speciální kapsle s kalciem a už se to zlepšilo. Ale dál to spolu řešíme, protože mě čeká ještě jedna operace levé nohy, kterou jsem měla loni zlomenou, a navíc bych si přála kojit ještě déle než rok. Tak s doktory koumáme, jak to zařídit,“ dodala Abbasová.

Lejlu, která má i přes nedávné narození potomka dokonalou postavu, jsme potkali na akci pro děti Bambiriádě, přehlídky občanských sdružení dětí a mládeže a středisek volného času, Letos se program soustředí také na mezigenerační solidaritu. Bambiriáda se koná do neděle ve stanovém městečku na pražském Vítězném náměstí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám