Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oslavu šestých narozenin známého kasina si nenechala ujít řada známých osobností. Událost, která probíhala až do ranních hodin, provázel i bohatý program. O hudební doprovod se postarala legendární kapela East 17, ale také dívčí skupina Holki. Na pódiu vystoupili i Petr Ryšavý, Honza Kopečný nebo Míša Nosková.

Narozeniny kasina ve Vestci u Prahy slavilo skutečně spoustu celebrit, a to nejen z vod českého šoubyznysu. V růžových šatech zazářila Eliška Bučková (34), která dorazila s přítelem Radkem Váchou.

S partnerem Davidem přišla Bára Mottlová (37), která byla na narozeninách také jednou z modelek přehlídky módní návrhářky Dominiky Sedláčkové.

V páru přišel miliardář Richard Chlad se svou krásnou snoubenkou Annou Marií Kánskou, dcerou Veroniky Kánské, známé z Troškovy trilogie Slunec, seno... Anna Marie která oblékla sexy stříbrné šaty s hlubokým výstřihem. Ve společnosti se ukázal také první vítěz reality show Survivor Česko a Slovensko Vladimír Čapek se svou půvabnou partnerkou Veronikou.

O vůbec nejodvážnější outfit večera se postarala bývalá milenka Karlose Vémoly Zdeňka Černá alias Lulu. Fitness trenérka oblékla naprosto průhledný síťovaný model, ve kterém vyniklo její hříšné spodní prádlo.

Reklama

Další články

Načítám