Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo (39) si užívá dovolenou na luxusní jachtě, která kotví u Sardinie. Na jachtě s cenovkou přes 150 milionů korun, nechybí ani jeho půvabná přítelkyně Georgina Rodriguez (30) s dětmi.

Útočník saúdskoarabského klubu An-Nassr FC se na jachtě jen nesluní, ale vyznává i aktivní odpočinek. Věnuje se rodince a řádí na skútru. Půvabná Georgina předvedla své žensky tvarované křivky v zelených bikinách. V tangových kalhotkách vynikl její zadeček, jenž nezůstal bez povšimnutí fotografů, kteří slavný pár na jachtě zvěčnili.

Slavný fotbalista žije s krásnou Georginou v Saúdské Arábii, kam pětinásobný držitel Zlatého míče přestoupil loni v prosinci z Manchesteru United. Ročně by si měl přijít v přepočtu na 4,8 miliardy korun.

Konzervativní islámská monarchie Ronaldovi udělila výjimku, aby mohl s Georginou a dětmi společně bydlet, ač nejsou sezdaní. Manželé sice nejsou, ale i tak prý má Ronaldo se svou partnerkou uzavřenou určitou formu „předmanželské smlouvy“, aby byla Georgina v případě rozchodu finančně zajištěna.

Devětadvacetiletá Rodríguez vychovává s Ronaldem pět dětí. Společně mají pětiletou dcerku Alannu Martinu a ještě roční Bellu Esmeraldu. Z dřívější doby má fotbalista třináctiletého Cristiana Jr. a šestiletá dvojčata Evu Maríu a Mattea.

Reklama

Další články

Načítám