Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Anička Slováčková (28) patří k dámám, které se nestydí ukázat na sociálních sítích v plavkách přesně tak, jak vypadají. Nemá potřebu se retušovat a ukazovat se v lepším světle na hony vzdáleném od reality.

Oblíbená zpěvačka se tak v bikinách ukázala na procházce se svou milovanou fenkou Jindřiškou, která šla poprvé k vodě. Venku panovala obrovská vedra, a tak není divu, že ji panička chtěla trošku zchladit. „Dneska večer jsme byly s naší krevetkou poprvé u vody. Nadšená teda úplně nebyla, tak doufám, že si moře užije víc,“ smála se Anička u roztomilého snímku se svou psí společnicí.

Zpěvačka nyní žije přípravou nového alba, které by mělo vyjít na podzim, k singlu Prší nedávno s kapelou natočila také videoklip. Slováčková nedávno přiznala, že je rozčarována ze světa sociálních sítí, které zkreslují realitu.

„Už mě nějak unavuje povrchní svět Instagramu a sociálních sítí, kdy lidé oceňují jen to hezké a té realitě se vyhýbají. Něco takového mě přepadlo a bylo mi líto, že je to celé takové těžké. Nemám úplně lehké období,“ řekla Super.cz nedávno s tím, že na pódiu ale všechny chmury honem rychle zažene.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám