Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá Česká Miss Jitka Válková (32) čím dál tím víc hrotí svoje kostýmy na pěvecká vystoupení. Super.cz byl u toho, když se připravovala na show, kde měla zazpívat přímo mezi boxery v ringu. A tenhle outfit mohl všechny knokautovat, ještě než vůbec viděli soupeře.

"Vím, že je to odvážné, ale dokud jsem mladá, tak si to snad mohu dovolit. Tenhle styl konvenuje mojí rockové duši," míní Jitka Válková a chápeme, že takhle oblečenou ji raději přítel Míra Cypra raději nenechává nikam chodit samotnou.

"Kromě těchto šortek jsem si pořídila i nové rockové sukýnky, které nejsou o nic delší, a samozřejmě k nové image patří i nový účes," vyprávěla Válková, které hřívu s dvaceti nově přidanými pramínky vlasů včetně rezavých tvořily dvě kadeřnice v průběhu tří hodin. "Sama to určitě nezvládnu, budu muset chodit do salonu každý týden a mezi tím si snad vlasy nějak vyžehlím anebo stáhnu do culíku," předpokládá Jitka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám