Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anna Kulovaná, kterou si mnozí pamatují ze seriálů Dobrá čtvrť anebo Ordinace v růžové zahradě, tvoří s režisérem Lukášem Burianem pár už jednadvacet let. A jak vidno, z jejich vztahu vášeň rozhodně ještě nevyprchala.

Na premiéře nového představení Hračička v Divadle Radka Brzobohatého, kde je režisér i uměleckým šéfem, se od sebe neodtrhli. Na sofa ve foyer divadla se na herečku, s níž má dvě děti, režisér vrhnul a nešetřil polibky.

Něžnosti ve společnosti si Anna Kulovaná užívala a přítomnost fotografů jí rozhodně nedělala problém. Přestože se nedávno spekulovalo o tom, že by měla mít s režisérem románek herečka Denisa Nesvačilová (32), vše nasvědčuje tomu, že šlo jen o fámy. Sama Nesvačilová vše popřela a na čtvrteční premiéře pár předvedl, že to mezi nimi stále jiskří.

„Možná pomáhá, že máme úplně jiné zájmy. Burák hodně přemýšlí a já zase ráda chodím do sauny a do bazénu, v zimě na hory, což on nesnáší. Radši leží v posteli,“ svěřila se Super.cz nedávno Anna s tím, že to je možná jejich klíč k tomu, jak si udržet dlouholetý funkční vztah.

Reklama

Další články

Načítám