Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vlaďka Erbová (42) se po narození syna Marcuse do práce nežene a modelingu chce dát vale. "Jsem matka dvou dětí na plný úvazek. S Viktorínkou jsem chodila do práce, protože to vyžadovala situace, ale teď žiju dětmi, domácností a rodinou. Do práce se chci vrátit, ale ne na úkor rodiny a času dětí. Ony rostou tak strašně rychle, že se nevyplácí pospíchat," svěřila Vlaďka.

"Mám chůvu, protože obě babičky jsou pracující a nežijí v Praze. Pomáhala mi i s Viktorkou, teď mi občas vypomůže s Marcusem. Ale minimálně, jen pokud potřebuju jít nakoupit nebo na nějaké důležité jednání a Tomáš není doma. Stabilně ale chůvu k dětem zatím nechci. Tomáš je navíc velmi funkční tatínek, pomáhá mi se vším, s koupáním, odpoledne na procházku," chválí partnera.

A jak vypadá její všední den? "Ráno vypravím Viktorku do školky, jdu nakoupit, uvařím a pak vyzvednu Viktorku ze školky. Čekáme na Tomáše, který se vrací kolem druhé hodiny, on se nají, a pak si můžu dělat svoji práci, nebo si někam zajet," svěřila v reportáži pro pořad Prominenti, kterou v sobotu večer vysílá TV Barrandov.

Nejvíc času teď prý Vlaďka tráví v kuchyni. Vaří denně teplý oběd a večeři. Paní na úklid, která se stará i o praní a žehlení, ale má. Už kvůli tomu, aby se mohla víc věnovat dětem.

Stejně jako je její dcera Viktorka celý tatínek Zdeněk Bahenský, vyvedl se i Marcus po otci Tomáši Řepkovi. "Jsem s tím smířená," říká česká Halle Berry.

Poporodní kila navíc Vlaďka moc neřeší. "S Viktorkou jsem přibrala 25 kilo a 35 zhubla. Šla jsem brzy do práce, málo jsem spala, nejedla, měla jsem stres. Teď jdou kila dolů podstatně hůř, asi je to i věkem. Mám pořád 9 kilo navrch, už pár dní nekojím, ale vím, že to zase časem půjde dolů, dietami ani cvičením se netrápím," tvrdí modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám