Hlavní obsah
Článek

Ve své rodné Indii je hvězda bollywoodských filmů Aishwarya Rai Bachchan kritizována kvůli příliš pomalému návratu na výsluní a ještě pomalejšímu shazování kilogramů po porodu. Avšak právě Aishwarya je typem ženy, která vždy bude přitahovat pozornost jako magnet především díky svým kočičím očím a pronikavému pohledu. Nejinak tomu bylo i během její účasti na charitativní akci AmfAR Cinema Against AIDS 2012 v Cannes.

Osmatřicetiletá herečka známá z desítek nejen indických filmů, se v roce 1994 stala oficiálně nejkrásnější ženou světa, když získala titul Miss World. Toto vítězství odstartovalo její zářivou kariéru modelky. Přestože na modeling nikdy úplně nezanevřela, od roku 1997 a filmu Iruvar se stala slavnou převážně jako nadaná herečka, zpěvačka a tanečnice, která navíc ovládá několik jazyků. Kromě bollywoodských filmů v hindštině tak natáčela i v tamilštině, její rodné telugštině a nakonec i v angličtině.

Velkým úspěchem byl pro herečku také snímek Devdas nebo hollywoodské Moje velká indická svatba či Královna koření. Indové jsou však na svou hvězdu první velikosti pořádně přísní. Podle mnohých se po porodu měla dostat do formy mnohem dříve, přestože svou první dceru přivedla na svět teprve v listopadu minulého roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám