Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní ročník StarDance bude mít dvě „poprvé“. O titul královny parketu se utká historicky nejmladší účastnice, první narozená po roce 2000, a proti sobě budou poprvé tančit také manželé. Na nabídku do letošního ročníku kývli Marek a Eva Adamczykovi.

Herec Marek Adamczyk (36) si zatančí s vítězkou z roku 2018 (tehdy tančila s Jiřím Dvořákem) Lenkou Norou Návorkovou, snowboardistka Eva Adamczyková (31) bude v páru s Jakubem Mazůchem, jenž je v soutěži nováčkem a je přeborníkem hlavně v latinskoamerických tancích.

Fanoušci pořadu vědí, že pár už se ve StarDance utkal, a to Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý. Tehdy v roce 2013 ale ještě nebyli manželé, vzali se o tři léta později.

Diváci se letos mohou těšit také na nejmladší účastnici soutěže, jednadvacetiletou herečku Dariju Pavlovičovou. Ta si zatančí s vítězem z roku 2019 Dominikem Vodičkou.

Na parketu se letos sejdou hned tři vítězové, to se zatím stalo jen jednou v roce 2021, kdy soutěžili Dominik Vodička, Lenka Nora Návorková (vítězka z roku 2018) a Veronika Lálová (vítězka z roku 2016). Letos to budou opět Vodička a Návorková a k tomu Adriana Mašková. Ta bude mít v soutěži jmenovkyni, zpěvačku Terezu Maškovou.

Tři budou také porotci, tedy o jednoho méně než v minulých letech, a to Tatiana Drexler, Zdeněk Chlopčík a Richard Genzer. Jan Tománek se letos přesune na parket, bude soutěžit s Ivanou Chýlkovou.

Reklama

Další články

Načítám