Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Nikola Buranská (32) se stěhuje z Česka. Nikola pracuje ve firmě, která otevírá pobočku v exotické Dubaji a kráska, která se stále věnuje i modelingu, se rozhodla změnit život a začít pracovat právě v Emirátech.

"Nemám tady partnera, nic, co by mě drželo, tak jdu do světa na zkušenou. Bude to nová životní kapitola, samozřejmě obavy mám, ale těším se," řekla Super.cz Buranská.

Velkou oporou jí v Dubaji bude jedna z jejích nejlepších kamarádek Simona Stanton, která tam už několik let žije a provozuje zde jógové centrum. "Je super, že tam budu mít Simču. Teď mě čeká hledání bytu, se kterým mi Simča pomůže. A v září už velké stěhování," dodala Buranská na kosmetické party.

Zároveň plánuje v Dubaji rozhodit sítě v modelingových agenturách. "Myslím si, že jsem dobrý typ na tento trh. V minulosti jsem pracovala v Indii, kde jsem měla hodně práce. Tak uvidíme," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám