Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úspěšná slovenská herečka Táňa Pauhofová (40) je už osm měsíců pyšnou maminkou dcery Míly, která jí samozřejmě dělá velkou radost. Herečka si tak dala pauzu od natáčení, aby se mohla na sto procent věnovat své dcerce. Fanoušci v těchto dnech ale mohou jásat, Táňa se nyní poprvé od porodu vrací na plac a natáčí snímek s názvem Vlny, který napsal a režíruje Jiří Mádl (37).

Jak Táňa přiznala Super.cz, ani pořádně neměla čas myslet na to, že měla od natáčení pauzu. „Já jsem se soustředila a stále se v první řadě soustředím na svou dceru. Teď když jsem tu na place, tak jsem tu na place na sto procent,“ smála se herečka, která vypadá fantasticky a neopouští ji dobrá nálada.

Překvapilo nás, že má stále tolik energie na rozdávání, a ani s malým miminkem jí dojíždění do Prahy na natáčení nevadí. „Snažím se to tak harmonicky zvládnout dohromady,“ usmívala se herečka. Když je na place, malou Mílu hlídá tatínek, tedy hereččin partner Jonatán Pastirčák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám