Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá modelka a misska Alena Šeredová (46) se o víkendu vdala za dědice automobilky Fiat Alessandra Nasiho (49). Veselka se konala na Sicílii, po obřadu v městečku Noto následovala velkolepá párty pro stovky hostů.

Nyní se šťastná novomanželka pochlubila svatebními fotkami. V nádherných bílých šatech midi délky s hlubokým výstřihem to sympatické brunetce moc slušelo. Za fešáka byl i elegán Alessandro, který se ženil poprvé a zvolil oblek v námořnické modři. Na svatbě samozřejmě nechyběla jejich malá dcera Vivienne (3). „Moje princezna,“ rozněžnila se u fotky své dcery Šeredová.

Na svatebních fotkách samozřejmě nechyběli ani synové, které má Šeredová z prvního manželství s italským fotbalovým brankářem Gianluigi Buffonem (45). A jak je vidět, Louis Thomas (15) a David Lee (13) si svatbu své maminky náležitě užili.

Jak je ze snímků patrné, rozumí si i s maminčiným manželem Alessandrem. Samotná Šeredová byla ráda, že se svatba povedla na jedničku. „Chtěla bych takhle hromadně všem poděkovat, co jste mi napsali a přáli ke svatbě, dostala jsem opravdu obrovské množství zpráv, krásných, naprosto je miluju, akorát nezvládám vůbec odpovídat,“ nechala se slyšet 1. vicemiss České republiky z roku 1998.

Reklama

Další články

Načítám