Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Zuzana Belohorcová (48) poskytla Super.cz rozhovor hodinu před svojí utajovanou svatbou. V pražské restauraci se Zuza ve středu vdala za otce své dcery Salmy Vlastu Hájka. Protože se rozhodli veselku utajit, nepráskla nám o ní vůbec nic. Za to ale prozradila jiné pikantnosti.

Před měsíci se na stránkách realitní kanceláře objevil její dům k prodeji. Zuza s Vlastou za něj chtěli 27 miliónů korun. Opravdu prodávají svůj domov? "Vůbec ne. Chtěli jsme zjistit, jestli by byl zájem, ale nic neprodáváme. Říká se nikdy neříkej nikdy, ale zatím určitě ne," řekla Super.cz Zuza, která s přítelem většinu roku tráví na Floridě.

Vrátili se po půl roce minulý týden. Zatím tam Belohorcová tráví čas s dcerou, na pláži či při studiu angličtiny, ale plánuje tam začít i pracovat. "Práce se nebojím. Dostala jsem nabídku například dělat realitní makléřku, tak to se mi docela líbí. Musím se ještě zdokonalit v angličtině a pak určitě začnu," vysvětlila Belohorcová.

Kariéru herečky či moderátorky tam ale neplánuje. "Co se týká showbyznysu, tak tam mají takových Belohorcových milión. Tam na mě nikdo nečeká," dodala sebekriticky sexy Zuza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám