Hlavní obsah
Článek

Lucie Vondráčková (44) snad nikdy nevypadala lépe než nyní, pět měsíců po porodu syna Matyáše. Navíc dokáže skvěle skloubit práci s mateřstvím. Už několik dnů natáčí novou komedii Zdeňka Trošky (70) Babovřesky a na place pravidelně svého kloučka kojí. Podívejte se do fotogalerie na snímky Lucky, která má v sobě nyní neskutečný ženský půvab.

S manželkou tráví čas na natáčení kromě Matyáše i její muž Tomáš Plekanec (41). „Je pro nás ctí, že s námi je kapitán hokejového reprezentačního týmu. O malého se krásně stará. Občas se dívají na to, jak pracuje maminka, pravidelně ho ale vezme do kočárku a chodí spolu na procházky po okolí. Je to bezvadný táta,“ prozrazuje člen štábu.

Lucie může být právem na svého Tomáše hrdá. V klidu se tak soustředí na práci, a když má mezi záběry volno, přijde se s oběma svými chlapci pomazlit. „Klouček je úžasný. Vůbec neruší, nepláče, neustále se usmívá a pozoruje, co se kolem děje,“ dodává zdroj.

Film Babovřesky, aneb z dopisu venkovské drbny bude mít premiéru příští rok. Natáčení je plánováno do třetího července. Vondráčková má od pátku několik dní volna, a tak s rodinkou odjela do Prahy, aby si odpočinula. Brzy ji však zase čeká nástup na plac, na kterém podle pozorovatelů exceluje.

Reklama

Další články

Načítám