Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V minulosti zpěvačku Markétu Konvičkovou (29) za fotky v plavkách fanoušci nešetřili. Nejednou si vyslechla nepříjemný komentář na své tělo, se kterým nebyla po narození dcerky Amálky spokojená. To už je pryč a blondýnka se nyní chlubí fantastickou figurou, kterou hrdě dala na odiv.

Na léto je tak Markéta skvěle připravená a po několika dietách či půstech, které sdílela na sociální síti, prozradila, jak se dostala do formy. „Začala jsem konečně spát a nezajídám energii. Prostě odpočatá, spokojená,“ svěřila se zpěvačka, která se s rodinou chystá na tradiční dovolenou do Chorvatska.

V duhových jednodílných plavkách předvedla zpěvačka svou formu na léto a neskutečně štíhlé nohy. „Vám to teď tak neuvěřitelně sluší,“ nešetřili tentokrát fanoušci chválou. „Markétko, postavička jako lusk. Buďte zdraví a užijte si léto,“ napsala zpěvačce další z fanynek. Markéta nedávno skončila v pořadu Sama doma, vedle rodiny se věnuje stále vystupování.

S rodinou žije v rodném Třinci a poklidnější způsob života si nemůže vynachválit. „Vždycky jsem říkala, že bych kariéru nevyměnila za rodinný život a tyto hodnoty. Dostudovala jsem, v Ostravě jsem získala inženýrský titul, a pak jsem se chtěla vrátit zpátky k rodičům. Babičky jsou poblíž, také mohou malou pohlídat, abych mohla odjíždět na vystoupení,“ řekla Super.cz Markéta Konvičková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám