Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (39) si užívá letní počasí se vším všudy. Trojnásobná maminka sdílela na svém instagramovém účtu další várku snímků od bazénu, ze kterých spadla jejím „holčičkám“ brada.

Partnerka mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (55) se zvěčnila v rudých jednodílných plavkách, ve kterých vynikají její dlouhé štíhlé nohy, ale také zadeček a ploché bříško. „Závidím ty hezký fotky s jednorožcem. Máma tří dětí,“ uvedla Agáta k příspěvku.

Netrvalo dlouho a u fotografií se objevila spousta lichotivých komentářů.

„Mazec, smekám. Tak brzo po porodu a takové tělo. Právem na sebe můžete být hrdá,“ napsala jedna z „holčiček“.

„Ta postava je fakt super. Po třech dětech? Velký obdiv,“ uvedla další.

„No, já se teda také přidávám a smekám klobouk. Po třech dětech máte luxusní postavičku a ta skluzavka je bomba,“ vzkázala fanynka.

Už krátce po porodu se Agáta svěřila, že má skutečně spoustu pohybu, a to nejen kolem svých dětí, ale také se pustila do cvičení. „Nebudu držet žádné diety, jen vynechám kila čokolád a litry zmrzliny,“ napsala na sociálních sítích už v dubnu. A po dvou měsících jsou plody její práce skutečně znát. Podívejte se, jak to Agátě sluší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám