Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Mám sedm tisíc kluků, ale všichni jsou online. Muži se děsí mého vzhledu a finančního úspěchu,“ říká modelka Nala Ray s tím, že i ona sama odmítá randit ve skutečném světě.

A zatímco na internetu své fanoušky nazývá „chlapci“, v reálném životě její milostný život v podstatě neexistuje, nebo to alespoň tvrdí. Má zkušenosti s majetnickými muži, které už do života nechce. Proto dala přednost fanouškům na sociálních sítích a na placené platformě.

Jak s nimi udržuje kontakt? „Každé ráno jim pošlu něco na povzbuzení, někteří odpoví, tak si trochu povídáme. O jejich životě, jak žijí, jak se jim spí - je to jako v jiných vztazích.“

„Na tato propojení jsem pyšná, jsem jako jejich online přítelkyně. Mám dvě možnosti: buď chodím s jedním obyčejným klukem, který se nedokáže vyrovnat s tím, že si mě na veřejnosti všímají nebo že vydělávám hodně peněz, nebo randím online. Vybrala jsem si to druhé,“ řekla webu NudePR.

Nala, která dle svých slov vydělá i 300 tisíc dolarů měsíčně, je single už několik měsíců a uvádí, že svoboda v reálném životě jí pomáhá vytvářet trvalejší propojení na internetu.

Reklama

Další články

Načítám