Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani poslední Výměna manželek před letními prázdninami se neobejde bez slz. Tentokrát si bude muset důrazná Jana poradit s liberální výchovou v nové rodině. A maminka Petra se zase bude snažit přesvědčit náhradního manžela, aby na své dcery nebyl tak tvrdý.

Právě při jednom z jeho výchovných okamžiků neudrží maminka Petra slzy. Přestože se jí v panelovým bytě na přeloučském sídlišti celkem líbí, od začátku má problém s výchovou, jaká je na děti aplikována. Moc se podle ní doma křičí, i když to není potřeba.

Výměna manželek

Tatínek Pavel se svou partnerkou Janou vychovává její dcery Janičku a Elišku. U jídla začne do děvčat tlačit jídlo a jeho chování náhradní maminka nevydrží. Se slzami v očích odejde od stolu.

„To je fakt hrozný, ty děti nemají ani u jídla klid, to do nich tlačí jak do husy,“ svěří se Petra, která je z výchovy v rodině v šoku. „Jez, neřvi, to ti nepomůže, máš to marný a ty to sama dobře víš,“ tlačí na malou dcerku tatínek Pavel u jídla. Jak se situace v rodině bude vyvíjet, uvidíte ve středu v posledním premiérovém díle Výměny manželek před letními prázdninami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám