Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Včera chtěl ještě nad podvodem mávnout rukou, dnes už mu došla trpělivost. Michal David (63) se stal obětí podvodníka, který šíří na různých webech reklamu na zázračné pilulky, které mají zachránit sluch. Hlavní roli v reklamě hraje právě David, který měl podle podvodníka přijít o sluch.

"V 62 letech jsem téměř hluchý. Doktor K.... zachránil můj sluch i kariéru." Tak lákala první reklama, které se Michal ještě zasmál. Bohužel se začaly šířit další a další. "Vláda schovává produkt pro sluch. Michal David se díky produktu za pár dní vrátil ke sluchu," zní další.

Tentokrát se už Michal rozhodl situaci řešit. "Takhle to nejde, už je toho moc. Nejdřív jsem se pousmál, ale pokračuje to dál. Předal jsem to právníkům. Budeme podávat trestní oznámení na neznámého pachatele za klamavou reklamu a také řešit Facebook. Není možné, aby takové věci šířil," řekl Super.cz Michal David.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám